July / Juillet 2009
This is a chinese hotpot. Of course, it respects the balance between the yin and the yang. I didn't try yet the spicy side of this dish, but the white one is very good. For the ones who tried it, it's the chinese version of the japanese shabu-shabu.
For the people who don't know it, it consists of grabbing some very thin pieces of meat or vegetables, dip it in the soup of your choice until it cooked, and then eat it. Very tasty.
Il s'agit d'une fondue chinoise. Bien entendu, ça respecte l'équilibre du yin et du yang. Je n'ai pas encore essayé la partie épicée, mais la partie blanche est très bonne. Pour ceux qui connaissent, il s'agit de la version chinoise du shabu-shabu japonais.
Pour ceux qui ne connaissent pas, il s'agit de prendre des très fins morceaux de viandes ou de végétaux et à les plonger dans le bouillon jusqu'à ce qu'ils soient cuits.
great blog
RépondreSupprimerI like hearing about the foods of foreign countries
The broth looks interessting. Enjoy the meal!
RépondreSupprimer*yummy*
Strange, but I think it's good.
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